headerimage

Zoek je goede Deep tissue massage?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Deep tissue massage.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Deep tissue massage bij Fysio Utrecht

Als rekken en strekken niet meer helpt

Je hebt een pijnlijk gebied in je lijf. Het is stijf, misschien heb je minder bewegingsvrijheid dan je gewend bent en als je bepaalde bewegingen maakt krijg je last en blijf je nog een paar minuten last houden. Rek- en strekoefeningen en rust helpen niet meer. Klinkt dit bekend? Het kan zijn dat een deep tissue massage precies is wat je nodig hebt.

Een diepgaande behandelmethode

Een deep tissue massage, ook wel bekend als dieptemassage, is een behandelmethode van je fysiotherapeut om diepere spierlagen los te maken. Hierbij pakken we stugge, plakkerige gebieden in je spieren aan. Deze plakkerige gebieden noemen we ‘verklevingen’.

Hoe werkt een dieptemassage?

Een dieptemassage is een massage die gericht is op ontspanning van een specifiek gebied. Door rustig druk uit te oefenen op en rondom het verkleefde gebied masseren we de diepere spierlagen los. We breken hiermee de verklevingen los.

Herhaling is de sleutel

Deep tissue massage is een behandeling die we altijd in een serie geven. Het duurt simpelweg even voordat we de verklevingen volledig hebben losgebroken. Na elke sessie zal je waarschijnlijk al iets meer ontspanning ervaren.

Na de behandeling

Het kan zijn dat je de dag na de behandeling wat stijfheid ervaart op de plek waar we gemasseerd hebben. Het kan zelfs aanvoelen alsof je een blauwe plek onder je huid hebt. Dit is normaal en trekt meestal na een dag weer weg.

Steeds meer ontspanning

Na een aantal behandelingen zal je verschil merken in je lijf: je lichaam voelt steeds meer ontspannen, je krijgt je bewegingsvrijheid terug, je bewegingen worden soepeler en de pijn trekt weg.

 

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top