headerimage

Zoek je goede Vrouwelijke fysiotherapeut?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Vrouwelijke fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Behandeling door een vrouwelijke fysiotherapeut

Voor veel lichamelijke klachten kun je terecht bij een fysiotherapeut. Jouw fysieke herstel zal alleen optimaal verlopen als je je tijdens de behandelingen op je gemak voelt bij je fysiotherapeut. In sommige gevallen kan dat betekenen dat je liever een vrouwelijke fysiotherapeut wilt. Bij Fysio Utrecht kan het.

Geef je voorkeur aan

Geef bij het maken van de eerste afspraak aan dat je graag een vrouwelijke fysiotherapeut wilt. Wij houden altijd rekening met jouw voorkeuren en zorgen ervoor dat je bij de juiste therapeut onder behandeling komt.

Klikt het niet?

Ben je al in behandeling en klikt het niet met je therapeut? Ook dan kun je vragen om een andere, al dan niet vrouwelijke fysiotherapeut. Geef het vooral ook aan bij je behandelend therapeut als iets niet goed voelt, wie weet kunnen wij iets aanpassen waardoor je je beter voelt.

 

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top