headerimage

Heb je last van Tenniselleboog?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Tenniselleboog.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Tennisarm behandeling bij Fysio Utrecht

Pijnlijke, stijve en lamme arm. Kan dit nu stoppen?

Een tennisarm kun je ook wel vergelijken met een grote collectie van pijnen en ongemakken. Deze concentreert zich in en rondom je elleboog. Bij het bewegen van de elleboog wordt de pijn stukken minder, maar het lijkt nooit helemaal weg te gaan. Of je je onderarm nu draait of naar de zijkant buigt, alles doet pijn. Kan dit ooit stoppen?

Een tennisarm is een peesontsteking

Een tennisarm ontstaat nooit zomaar. Vaak is het een cyclus die vooral ontstaat door overbelasting. Niet alleen intensief tennissen kan hier een bijdrage aan leveren, maar bijvoorbeeld ook langdurig zwaar werk doen of een verkeerde houding aannemen. Overbelasting zorgt ervoor dat de pees beschadigt en de spier verstijft. Dit heeft als gevolg dat je je elleboog minder goed kunt bewegen. En dat zorgt voor nog veel meer stijfheid!

Pees, spier en gewricht

Om deze pijnlijke cyclus te doorbreken moeten we je pees, je spieren én het complete gewricht behandelen. Alle drie tegelijkertijd! Daarom krijg je van ons de nodige oefeningen mee die je helpen bij het rekken van je spieren. Je onderarm wordt daardoor beweeglijker en je krijgt meer kracht in je spieren.

Wil je samen met Fysio Utrecht werken aan je herstel? Maak dan vandaag nog een afspraak door te bellen of mailen. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook!

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top