headerimage

Zoek je goede Fysiotherapie aan huis?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Fysiotherapie aan huis.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Fysiotherapie aan huis

Waarom fysiotherapie aan huis?

Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom je niet altijd langs kunt komen in onze praktijk. Misschien heb je weinig tijd, beschik je niet over vervoer of is de klacht te ernstig zodat je de deur niet uit kunt. Dat moet echter geen reden zijn om geen fysiotherapeut in te schakelen. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om bij je langs te komen. Het is wel raadzaam vooraf te informeren bij je zorgverzekeraar of je recht hebt op een vergoeding. Soms is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk.

Veelvoorkomende klachten die Fysio Utrecht thuis behandeld

Soms ontkom je er niet aan om thuis te blijven. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een operatie achter de rug hebt. Denk aan een nieuwe heup of knie. Misschien heb je wel last van een hernia of kamp je met een spierziekte zoals MS. Kortom, een fysiotherapeut aan huis is echt niet vreemd.

De fysiotherapeut aan huis – Hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

Waarom is het nu eigenlijk zo prettig om een fysiotherapeut aan huis te hebben? Fysio Utrecht zet de voordelen voor je uiteen:>/p>

  • Je revalideert in je eigen omgeving. Dat is niet alleen prettig en vertrouwd, maar maakt het ook makkelijker om te praten.
  • De oefeningen die je van ons mee krijgt, doe je natuurlijk zoveel mogelijk thuis. Het is prettig als je samen met een fysiotherapeut de oefeningen doet op de plek waar je ze ook daadwerkelijk zelf gaat uitvoeren.
  • Soms kunnen wij je heel gericht helpen en adviseren over bepaalde zaken in huis. Misschien neem je wel een heel verkeerde houding aan thuis.

Moet jij nog ergens rekening mee houden?

Voor een bezoek van de fysiotherapeut hoef je geen maatregelen te treffen. Wij passen ons namelijk aan aan jouw situatie. De behandeling die we bij jou thuis doen, is hetzelfde als in de praktijk.

We ontwikkelen bij Fysio Utrecht altijd een behandelplan dat gericht is op je klachten en past bij jouw leefstijl. Hoofdzakelijk zullen we ons richten op het doen van oefeningen die jouw spieren soepel houden.

Fysiotherapeut aan huis is prettig voor senioren

Voor ouderen kan het prettig zijn dat de optie voor thuisbehandeling er is. Het zorgt voor minder geregel en gedoe. Bovendien wordt een behandeling zo veel toegankelijker. De klachten waar veel senioren tegenaan lopen, zijn bij ons bekend. Wij doen er dan ook alles aan om ouderen zolang mogelijk in hun eigen woonomgeving te laten functioneren.

Maak een afspraak, we komen graag langs!

Wil je een beroep doen op een behandeling aan huis? Schroom niet om ons te contacten voor een afspraak. Wij komen graag bij je langs en stellen met jou een plan van aanpak op. Je kunt dan zo snel mogelijk aan de slag met je revalidatie!

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top