headerimage

Heb je last van Hielspoor?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Hielspoor.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Hielspoor behandeling bij Fysio Utrecht

Elke ochtend lijkt het wel alsof het erger wordt. Je stapt uit bed, staat op, je zet een paar stappen en je stort bijna ter aarde. Het voelt alsof je op messen loopt! Hoewel het in de loop van de dag iets beter gaat, lijkt het niet over te gaan. Hoe kun je dit goed aanpakken?

Je kunt verschillende kanten op

De symptomen van hielspoor zijn zo specifiek, dat het zeker niet lastig is om een goede diagnose te stellen. Vaak hoeven wij dit niet eens te doen, maar is een huisarts ons als voor. Zodra je weet wat er aan de hand is, kun je er van alles aan doen. Zo kun je bijvoorbeeld podo-therapeutische zooltjes aanschaffen of Strassburg sokken. Een andere optie is Cortison injecties.

Fysiotherapie helpt ook bij hielspoor

Naast deze praktische hulpmiddelen, kun je ook een fysiotherapeut inschakelen. Deze helpt bijvoorbeeld met het doen van rekoefeningen. Deze oefeningen kun je thuis doen.

Wat is de triggerpoint massage?

Triggerpoint massage helpt ook bij hielspoor. Een triggerpoint kun je zien als een pijnlijke knoop in je spieren. Vooral als je erop drukt doet het pijn. Knopen in je hiel kunnen gemakkelijk verstopt raken. Deze punten kunnen we uitstekend behandelen met behulp van triggerpoint massage.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top