headerimage

Heb je last van Chronische pijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Chronische pijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Doorbreek chronische pijn met een gecombineerde behandeling

Chronische pijn: pijn die zichzelf in stand houdt

Er zijn veel lichamelijk klachten die puur lichamelijk zijn. Deze laten zich goed behandelen met klassieke fysiotherapie. Er zijn ook klachten die niet zomaar over gaan en die maar terug blijven komen. Je hebt pijn waardoor je minder beweegt. Omdat je minder beweegt worden je spieren zwakker en gaan ze achteruit. Op een gegeven moment houdt de pijn zichzelf in stand en is hij chronisch.

Oorzaken van chronische pijn

Bij chronische pijn zien we vaak dat de klacht een complexe klacht is: een combinatie van lichaam, gevoel, gedachten, gedrag en soms ook je sociale omgeving. De verschillende factoren reageren negatief op elkaar en zorgen voor een neerwaartse spiraal. We doorbreken deze spiraal door een psychologisch en fysiotherapeutisch behandelplan op te stellen. Maak gauw een afspraak voor hulp bij jouw chronische pijn.

Het doorbreken van de neerwaartse spiraal

De gecombineerde behandeling om chronische pijn te doorbreken doen we door middel van een op maat gemaakt traject. Je traint, oefent, praat, analyseert en probeert. Je therapeut overziet de samenwerking en helpt je bij het vinden van jouw weg. Een plezierige manier van werken die een motiverend effect heeft.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top