headerimage

Heb je last van Reuma?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Reuma.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Reuma en werken aan je energie

Reuma – Kan ik alles nog blijven doen?

Ondanks dat je reuma hebt, wil je graag nog van alles blijven doen. Natuurlijk weet je dat reuma voor het leven is en dat je moeite hebt met bepaalde bewegingen. Je energielevel is niet altijd optimaal en ook de gewoonste zaken kunnen soms heel lastig voor je zijn. Bovendien zorgt het voor de nodige verwarring. De ene dag voel jij je perfect, terwijl je je de andere dag ziek en ellendig voelt. Toch wil je zo lang mogelijk fit blijven!

Werken aan je uithoudingsvermogen en energie

Als Fysio Utrecht kunnen we je op verschillende manieren helpen. Je krijgt van ons een persoonlijk programma op maat dat zich richt op soepele gewrichten, kracht in je spieren, maar ook meer uithoudingsvermogen. Verder helpen we jou om goed naar je lijf te luisteren en signalen serieus te nemen. Tenslotte krijg je van ons oefeningen mee die gericht zijn op de bewegingen die je moeite kosten. Voor resultaat is het belangrijk dat je het schema goed aanhoudt.

Zorg voor de juiste manier van bewegen

Op een verantwoorde wijze bewegen met reuma is erg belangrijk. Als je vaak iets aan het doen bent en in beweging bent, zie je al snel dat je energie toeneemt. Het is echter belangrijk om dit aandachtig en veilig te doen. Daarmee blijven je spieren langer soepel en krachtig. Blijf structureel in beweging, dan houd je ook je energielevel op peil. Overdrijf niet, want je hoeft niet het uiterste van jezelf te vergen.

Kies voor professionele begeleiding bij reuma

Hoewel beschadigingen door reuma nooit meer weggaan, is het wel belangrijk in beweging te blijven en hiervoor begeleiding in te schakelen. Daarmee houd je de schade die de grillige ziekte reuma met zich meebrengt wellicht enigszins beperkt. Stuur daarom een berichtje via het contactformulier of bel/mail ons voor een afspraak.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top