headerimage

Zoek je goede Revalidatie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Revalidatie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Revalidatie bij Fysio Utrecht

Na de operatie

Ben je recent geopereerd? Dan zal je erkennen dat het veelal een aanslag is op je lichaam. Je uithoudingsvermogen is een stuk minder en ook je kracht is afgenomen. Alledaagse activiteiten gaat net iets moeilijker dan voorheen. Spieren rondom het geopereerde gebied zijn flink verzwakt. Voor de juiste ondersteuning hierin ben je bij Fysio Utrecht aan het goede adres.

Een op maat gemaakt programma

Hoewel onze revalidatieprogramma’s zijn gebaseerd op standaarden in de fysiotherapie, wordt het aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Revalidatietrajecten zijn door ons goed onderzocht. We weten welke valkuilen er zijn, maar ook wat we kunnen doen om spiergroepen sterker te maken.

Werken aan je kracht, souplesse en houding

Een revalidatietraject van Fysio Utrecht is voornamelijk gericht op het herstel van je kracht en het werken aan je evenwicht, conditie en souplesse in de spieren. We doorlopen een aantal stadia. We beginnen met het soepel maken van de spieren en sluiten de training af gericht op kracht. Het oefenprogramma dat je van ons krijgt, wordt tot in detail met je doorgenomen. Uiteraard krijg je van ons hierbij de nodige ondersteuning. Onze oefeningen kun je gebruiken om te werken aan je houding, je manier van bewegen en het vinden van de juiste balans voor je lichaam.

Snel herstellen van je klachten bij Fysio Utrecht

Bij Fysio Utrecht gaan we zorgvuldig te werk en doen we er alles aan jouw niet overhaast te laten herstellen. Jouw welzijn staat in alles centraal. Na een flinke operatie gaan we daarom bedachtzaam te werk en richten we ons op een positief resultaat. Laat ons jou ondersteunen in je revalidatietraject.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top