headerimage

Heb je last van Rugpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Rugpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Snel en zorgvuldig herstel van je rugklachten

Pijn in de onderrug: misselijk van de pijn

Pijn in de rug kan diverse vervelende gevolgen hebben. Zo kun je bijvoorbeeld zwaar ademen, zweten, moe zijn en prikkelbaar. Hoe graag je ook wilt, je raakt voortdurend uit balans en het lukt niet om jezelf te herpakken. Professionele begeleiding biedt gelukkig uitkomst. Je wilt namelijk dat deze zeurende pijn stopt!

De rug is een zwakke plek

Hoe je het ook went of keert, de rug is en blijft een zwakke vlak. Eén op de vier mensen geeft aan weleens last te hebben van de rug. Veel mensen doen een dagje rustig aan of gaan op bed liggen. Na verloop van tijd lijkt de pijn weg te zijn, maar het probleem is daarmee niet opgelost. Het is namelijk een zwakke plek die zomaar opnieuw pijn kan veroorzaken.

Rugklachten hebben een geschiedenis

Veel mensen kunnen exact aangeven wanneer hun klacht is ontstaan. Bijvoorbeeld bij het ophangen van een kastje, of bij het bukken en weer opstaan. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat die pijnscheut juist de druppel was. Rugpijn ontstaat vaak door het aannemen van een verkeerde houding of het voortdurend maken van dezelfde beweging. Overbelasting door sport kan natuurlijk ook.Tijdens zo’n periode doen je spieren er alles aan om je rug sterk te houden. Ze brengen correcties aan, zorgen dat pijnplekken worden ontzien en dat je toch comfortabel kunt bewegen. Deze spanningen zijn echter niet goed voor je spieren. Klachten kunnen hierdoor geforceerd worden. Dat is het moment dat je de pijnscheut voelt vanwege die ene draai of beweging.

Een persoonlijke behandeling bij Fysio Utrecht, gericht op langdurig resultaat

Bij Fysio Utrecht werken we altijd nauw samen met onze patiënten. We proberen daarom een duidelijk beeld te krijgen van de klacht en de geschiedenis hiervan. Naast een stukje lichamelijk onderzoek, kijken we ook naar je leefstijl. Het op maat gemaakte programma zorgt ervoor dat je alle fasen van het herstelproces doorloopt en is bovendien gericht op langdurig resultaat.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top