headerimage

Heb je last van Carpaal tunnel syndroom?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Carpaal tunnel syndroom.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Behandeling van het carpaal tunnel syndroom

Mijn hand laat me in de steek

Tintelingen in je hand zijn ontzettend vervelend. Erger nog is als het gevoel in je hand verdwijnt. Soms is de pijn zo ondraaglijk dat deze opkruipt tot aan je elleboog. In het ergste geval heb je geen kracht meer in je hand en kun je zomaar een kop koffie of thee op de grond laten vallen. Gaat dit ooit over?

Er zit een zenuw bekneld in je hand

Bij de klachten die je zojuist omschrijft, zit er veelal een zwelling in de carpaal tunnel van je hand. De zwelling zorgt ervoor dat de zenuw bekneld raakt. Hoe meer je beweegt, hoe groter de zwelling wordt en hoe meer last je hierdoor ervaart. Dit wordt het carpaal tunnel syndroom genoemd.

Het carpaal tunnel syndroom en massage

Een behandeling van Fysio Utrecht bestaat uit een combinatie van massage en oefeningen. Massage focust zich op de pezen en stimuleert tevens de bloedsomloop. Dit bevordert de genezing van je hand.

Fysio Utrecht helpt ook met oefeningen

Bij Fysio Utrecht werken we niet alleen met een ontspannende massage, maar nemen we ook je onderarm, schouders en nek mee. Je krijgt van ons doelgerichte oefeningen om je hand weer soepel en sterk te maken. We werken daarin ook met een stukje krachttraining. We beginnen met de vingers, daarna je pols, elleboog en tenslotte de schouder. Rekoefeningen bevorderen het stel van de bewegingsvrijheid. Kortom, maak een afspraak bij onze fysiopraktijk.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top