headerimage

Zoek je goede Handfysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Handfysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Handfysiotherapie door Fysio Utrecht

Als je last hebt van je hand of pols kun je je behoorlijk belemmerd voelen in je dagelijkse handelingen. Je realiseert je vaak dan pas hoe afhankelijk je bent van goed functionerende handen. Helpen rusten, cold-packs en rustig trainen niet meer? Handfysiotherapie helpt snel en blijvend.

Verschillende oorzaken

Klachten aan je hand of pols kunnen verschillende oorzaken hebben. Je kunt een blessure opgelopen zijn tijdens het sporten, misschien heb je een operatie of botbreuk gehad of wellicht loop je rond met carpaal tunnel syndroom.

Zelfredzaamheid bij Fysio Utrecht

Bij Fysio Utrecht hebben we verschillende technieken die we in kunnen zetten om jou te helpen met je klachten. Alle behandelingen hebben twee dingen gemeen: je krijgt inzicht in hoe je hand functioneert en je werkt met een persoonlijk oefenprogramma. Als het in de toekomst weer mis lijkt te gaan weet jij wat er gebeurt en hoe je dat zelf kunt voorkomen.

Een eigen oefenschema

Onder professionele begeleiding van onze handfysiotherapeut krijg je een eigen oefenschema om door regelmatige herhaling je herstel te bevorderen. Hierbij is het belangrijk dat je zelf je oefenprogramma zorgvuldig opvolgt, maar ook dat je op tijd stopt als je lichaam aangeeft dat het teveel is.

Verkrampingen wegmasseren

We zien vaak bij hand- en polsklachten dat de spieren verkrampt zijn. Door gerichte massage halen we de knopen en verklevingen los die in de buurt van je gewrichten zitten. In de meeste gevallen voel je de pijn dan al wegtrekken! Na de massage ben je er klaar voor om met je oefenprogramma te beginnen om de spierkracht op een juiste manier weer op te bouwen.

Klachten? Neem contact op!

Loop je rond met verwondingen, pijn na een operatie, RSI, triggerfinger of zelfs brandwonden? Loop er niet mee door! Handfysiotherapie kan je helpen je klachten te verhelpen en voorkomen.

 

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top