headerimage

Zoek je goede Parkinson?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Utrecht. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Parkinson.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830619 WhatsApp

Parkinson Utrecht

Parkinson krijgt mij er niet onder!

Voor de begeleiding van iemand met Parkinson richten we ons op vitaliteit en conditie en alles wat diegene nodig heeft. Parkinson levert voor iedereen specifieke uitdagingen op. Dingen die je wil blijven kunnen doen, handelingen die je zo lang mogelijk zelf wilt doen. We luisteren naar wat je wilt, stellen een behandelmethode op en gaan dan samen aan de slag.

Vitaal blijven

Als de Parkinson nog jong is, kun je nog behoorlijk wat. Het is zaak dat zo lang mogelijk te behouden. Daarom werken we in zijn algemeenheid aan sterke, soepele spieren, je balans en conditie.

Gerichte training

Als de Parkinson wat verder gevorderd is, worden bepaalde zaken lastiger. Bewegen bijvoorbeeld, en ook je evenwicht bewaren. Nu gaan ook bepaalde handelingen moeilijker worden. Uit bed komen. De koffie opschenken. Gaan zitten en staan. We bespreken ze en werken gericht aan die bewegingen. Door de tijd te nemen en ons te concentreren op je lichaam, houden we ook het verloop goed in de gaten.

Blijven bewegen

Als de Parkinson vergevorderd is, houden we je in beweging. Het liefst elk dag even. Een half uurtje (of drie keer tien minuutjes). Zwemmen, een wandelingetje. Elke dag. Omdat er meer mensen zijn zoals jij, zijn er vele Parkinsongroepen in de regio. Die samen sporten en bewegen. Als je dat interessant vindt, helpen we je graag om er een te vinden.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

12.547 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top