Jouw eerste afspraak bij ons


Met één telefoontje heb je een afspraak bij ons!

Het is eenvoudig om een eerste afspraak in te plannen bij Fysio Utrecht. Bel ons! Je bent altijd verzekerd van deskundig advies. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Zonder verwijsbrief zelf je fysiotherapeut kiezen

Tegenwoordig heb je niet altijd meer een verwijsbrief van de huisarts nodig. Dit betekent dat het gemakkelijker is om een afspraak bij ons in te plannen. Bel of mail ons daarom gerust. We kunnen dan direct aan de slag!

Dit neem je mee naar de fysiotherapeut

  • Een geldig legitimatiebewijs (bijvoorbeeld je rijbewijs)
  • Een handdoek
  • Een eventuele verwijzing van je huisarts of een brief van de specialist
Bij een eerste afspraak doen we altijd twee onderzoeken. Je vertelt eerst wat je klachten zijn, hoe de geschiedenis van je desbetreffende klachten eruit ziet en of er wellicht een aanleiding is geweest. Aansluitend verrichten wij onderzoek en kunnen wij je vertellen wat er speelt en hoe Fysio Utrecht je kan helpen. Vanzelfsprekend stellen we vervolgens een behandelplan op.

Hoe zit het met je zorgverzekering?

Het is altijd handig om te checken hoe je verzekerd bent. Veel kun je terugvinden in de polisvoorwaarden. Fysio Utrecht heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars. Wij declareren direct, dus je hoeft niet bij ons af te rekenen. Ben je niet verzekerd, dan sturen wij de facturen naar je huisadres. Neem vrijblijvend een kijkje bij onze tarieven. Wil je meer weten over de polissen? Kijk dan op zorgwijzer.nl.

Je afspraak afzeggen of verzetten

Het is geen probleem om je afspraak af te zeggen of te verzetten. Laat het ons echter wel weten. Tot 24 uur afzeggen voor de afspraak brengen wij geen kosten in rekening.